Bouw garage

Garage laten bouwen

Je bent het zat dat jouw motorfiets, auto of voor jou andere waardevolle spullen in weer en wind buiten staan of onder een gammel afdakje. Een garage laten bouwen, is voor jou een geschikte oplossing. Wil jij al je spullen onder dak, gereedschap mooi aan de muur, tuinspullen in de kast en de fietsen in de hoek? Lees dan verder. 

Dit levert het jou op

Z

Al je waardevolle spullen veilig onder 1 dak 

Z

Waardeverhogend voor je huis 

Z

Samen met jou stellen we jouw ideale garage samen 

Klik op de foto om meer projectfoto's te zien

v

Het resultaat is prachtig
en we wonen er met veel plezier

Korte lijnen, overleg wanneer nodig en ook goede tips als tijdens het werk blijkt dat het op een andere manier toch beter en/of mooier is. Het huis is super netjes gebouwd met mooie materialen. Het was best wel een bouwkundige uitdaging want ons huis is voor een deel in de grond gebouwd. 

John en Margje

Een aantal mogelijkheden

 • Garage met carport naast of ervoor
 • Garage (geïsoleerd) sandwichpaneel (kleine loods) 
 • Zadeldak, platdak

  Hoe het werkt

  Plan een gratis adviesgesprek in. Ondertussen mag je afbeeldingen verzamelen, zodat ik een goed beeld krijg van jouw wensen. Ook mag je nadenken over het budget, zodat ik goed met je mee kan denken. Heb je al een tekening van een architect? Dan bekijk ik deze ook graag tijdens het gesprek. 

  Na het gesprek maak ik een offerte en een planningsoverzicht, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Tijdens het project neem ik je zoveel mogelijk werk uit handen. Zelfs een schoonmaakteam is een optie. We bespreken tussentijds hoe het project verloopt en waar we bij kunnen sturen. 

  Veelgestelde vragen

  Wat kost het om een garage te laten bouwen?

  Het hangt van veel factoren af. Het formaat en de materiaalkeuze heeft uiteraard invloed. Een gemiddelde investering komt ongeveer op 30.000 tot 35.000 euro. 

  Hoelang zijn jullie bezig met het bouwen?

  Het is afhankelijk van de materiaalkeuze, het weer en het formaat. Een loods is bijvoorbeeld sneller klaar dan een garage van steen. Je kunt ongeveer uitgaan van 3 à 4 weken. We bespreken vooraf wat de duur van de werkzaamheden wordt in jullie specifieke situatie.  

  Hoe zit het met vergunningen? Regel jij dit ook?

  In de meeste gevallen is een garage van onder de 5, 5 meter vergunningsvrij. Dit is afhankelijk van wat je nog mag bouwen op je erf. Je kunt op het omgevingsloket bij de gemeente een vergunningscheck doen. Wij regelen de tekening en de vergunning als deze nodig is.

  Kan ik kiezen voor een kant en klare garage? Of stellen we de garage samen?

  Meestal stellen we de garage samen, zodat we precies kunnen uitvoeren wat jullie wensen zijn. Je kunt natuurlijk wel voorbeelden laten zien. 

  Wil jij ook een garage laten bouwen?

  En kun je wel een paar rechterhanden gebruiken?