Aanbouw of verbouw

Woning verbouwen

Je zit helemaal op je plek. Fijn huis, mooie tuin en gezellige buren. Kortom geen reden om weg te willen. Toch loop je wel wat tegen ruimtegebrek aan. Hoe gezellig zou het zijn om in een grote woonkeuken te borrelen of te eten met vrienden of familie? Vrijuit te lopen, zonder je hoofd te stoten? Of een slaapkamer beneden te hebben voor je oude dag? Een aanbouw, dakkapel of een nieuwe indeling, kan je leef comfort flink verbeteren. Wil je meer ruimte of meer comfort in je woning? En een team dat weet hoe ze jouw plannen tot in detail uitvoeren?

woning verbouwen

Dit levert het jou op

Je krijgt vooraf een realistische richtprijs, zodat je weet waar je aan toe bent.

Je plannen worden uitgevoerd door ervaren bouwers.

Je bespaart flink op je energiekosten.

Klik op de foto om meer projectfoto's te zien

v

Het resultaat is prachtig
en we wonen er met veel plezier

Korte lijnen, overleg wanneer nodig en ook goede tips als tijdens het werk blijkt dat het op een andere manier toch beter en/of mooier is. Het huis is super netjes gebouwd met mooie materialen. Het was best wel een bouwkundige uitdaging want ons huis is voor een deel in de grond gebouwd. 

John en Margje

Een aantal mogelijkheden

 • Aanbouw hout, metaal of gemetseld
 • Dakkapel plaatsen of renoveren
 • Keukenrenovatie
 • Badkamerrenovatie
 • WC renovatie
 • Herindeling woning
 • Dakrenovatie
 • Schoorsteen renovatie
 • Kozijnen vervangen kunststof of hout
 • Zolder verbouwing
 • Tuindeuren of schuifpui plaatsen
  woning verbouwen

  Hoe het werkt

  Plan een gratis adviesgesprek in. Ondertussen mag je afbeeldingen verzamelen, zodat ik een goed beeld krijg van jouw wensen. Ook mag je nadenken over het budget om je woning te verbouwen. Heb je al een tekening van een architect? Dan bekijk ik deze ook graag tijdens het gesprek.

  Na het gesprek maak ik een offerte en een planningsoverzicht, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Tijdens het project neem ik je zoveel mogelijk werk uit handen. Zelfs een schoonmaakteam is een optie. We bespreken tussentijds hoe het project verloopt en waar we bij kunnen sturen.

  Veelgestelde vragen

  Laten jullie de woning netjes en schoon achter?

  We maken gebruik van een stofschot, waardoor stof zoveel mogelijk binnen een ruimte blijft. We ruimen zoveel mogelijk op na een werkdag. In overleg schakelen we een schoonmaakteam in.

  Hoe gaan jullie om met de tuin na een verbouwing?

  Na een verbouwing komt het regelmatig voor dat de tuin overhoop ligt. In overleg schakelen we een hovenier in om de tuin weer netjes te maken. Ook zetten we een bak neer voor spullen die afgevoerd kunnen worden.

  Ik heb geen verstand van verbouwingen, is dat erg?

  Nee dat is geen probleem. Je krijgt een overzicht van de acties die uitgevoerd worden en we plannen een gesprek met de installateur, zodat duidelijk is wat er gaat gebeuren. Ik ben jouw aanspreekpunt, dus je kunt me op ieder moment in het traject vragen stellen.

  Wat als er iets beschadigd tijdens het verbouwen van de woning?

  De kans op beschadiging of lekkage is heel klein. We doen er namelijk alles aan om dat te voorkomen. We dekken alles af. Mocht het toch gebeuren, dan zijn wij hiervoor verzekerd.

  Moet er iemand thuis zijn als jullie bezig zijn met verbouwen?

  Nee, dat is niet nodig. We hebben alle tools mee en redden onszelf.

  Wanneer kunnen jullie starten na akkoord op de offerte?

  Dit hangt onder andere af van de omvang van de verbouwing en de levertijd van de materialen. Dit kunnen we tijdens het kennismakingsgesprek verder bespreken. Wel werken wij liever met aandacht op een gezond tempo, dan dat we kwaliteit verliezen door tijdsdruk. 

  Wil jij comfortabel wonen?

  En kun je wel een paar rechterhanden gebruiken?