Bouw paardenstal

Paardenstal laten bouwen 

Je bent gek op je paarden. Elke dag ben je er mee bezig en je hebt ze het liefst zo dicht mogelijk in de buurt. Ook werkt het voor jou niet meer om andermans ruimte te gebruiken. Wil jij graag je eigen mooie paardenstal? Maak een afspraak!  

Dit levert het jou op

Z

Je paarden eventueel bij huis 

Z

Niet meer afhankelijk van een ander 

Z

Huurkosten besparen

Klik op de foto om meer projectfoto's te zien

v

Het resultaat is prachtig
en we wonen er met veel plezier

Korte lijnen, overleg wanneer nodig en ook goede tips als tijdens het werk blijkt dat het op een andere manier toch beter en/of mooier is. Het huis is super netjes gebouwd met mooie materialen. Het was best wel een bouwkundige uitdaging want ons huis is voor een deel in de grond gebouwd. 

John en Margje

Een aantal mogelijkheden

 • Opslag voor bijvoorbeeld de trailer, de trekker, voer etc.
 • Sandwichpanelen (loods) 
 • Traditionele stal steen of hout of een combinatie

  Hoe het werkt

  Plan een gratis adviesgesprek in. Ondertussen mag je afbeeldingen verzamelen, zodat ik een goed beeld krijg van jouw wensen. Ook mag je nadenken over het budget, zodat ik goed met je mee kan denken. Heb je al een tekening van een architect? Dan bekijk ik deze ook graag tijdens het gesprek.

  Na het gesprek maak ik een offerte en een planningsoverzicht, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. We bespreken tussentijds hoe het project verloopt en waar we bij kunnen sturen. 

  Veelgestelde vragen

  Wat kost een paardenstal?

  Gemiddeld is de investering 30.000 à 35.000 euro. Dit is uiteraard afhankelijk van het formaat, de materiaalkeuze en de indeling. 

  Hoe zit het met vergunningen?

  In de meeste gevallen is een stal van onder de 5, 5 meter vergunningsvrij. Dit is afhankelijk van wat je nog mag bouwen op je erf. Je kunt op het omgevingsloket bij de gemeente een vergunningscheck doen. Wij regelen de tekening en de vergunning als je die nodig hebt.

  Hoelang duurt de bouw?

  Het is afhankelijk van de materiaalkeuze, het weer en het formaat. Een stal van sandwichpanelen is bijvoorbeeld sneller klaar dan een stal van steen. Je kunt ongeveer uitgaan van 3 à 4 weken. We bespreken vooraf wat de duur wordt in jullie specifieke situatie. 

  Wordt de stal duurzaam gebouwd?

  Je kunt de stal zo bouwen dat je er zonnepanelen op kunt zetten, wanneer je deze liever niet op je huis wilt hebben. Verder moet een stal wind en waterdicht zijn. Daar zorgen wij voor. 

  Wil jij ook een paardenstal laten bouwen?

  En kun je wel een paar rechterhanden gebruiken?